Landelijke Buurtsportcoachdag 2017

Ook dit jaar wordt een dag georganiseerd voor alle buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen.

Het zoeken van de samenwerking met de (gezondheids-)zorg en sociaal domein wordt voor de buurtsportcoach steeds belangrijker. Met vele andere lokale partijen gaan buurtsportcoaches meer en meer aan de slag om de gezondheid (meer sporten en bewegen) en participatie van mensen in de buurt te verbeteren.

Twee plenaire lezingen gaan hier nader op in:

  • Het belang van persoonlijke ontwikkeling en werken aan kwaliteit en vakmanschap in relatie tot samenwerken met het sociaal domein.
  • De ‘Nieuwe Route’. Het gaat om een kanteling waar niet langer de organisatie en efficiëntie centraal staan, maar de mens en samensturing. (door Anke Siegers)

Naast deze lezingen stelt een aantal opleiders uit het werkveld zich voor en is er een informatiemarkt. We sluiten af met een talking diner, waarbij je collega buursportcoaches kunt ontmoeten en met elkaar kunt sparren.

Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2017

Zoals gebruikelijk wordt tijdens de landelijke Buurtsportcoachdag de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris uitgereikt. Deze prijs is bedoeld voor een buurtsportcoach of combinatiefunctionaris die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Word jij buurtsportcoach/combinatiefunctionaris van het jaar? Kijk hier voor meer informatie en de procedure.

Aanmelden

Aanmelden voor de Buurtsportcoachdag kan via het inschrijfformulier. Deelname bedraagt € 50,-.

Het programma is van 14.30 – 20.15 uur, inclusief diner. Optioneel kun je deelnemen aan een voorprogramma, vanaf 13.00 uur: Beweegactiviteit op een van de playgrounds in Almere. Via het inschrijfformulier kun je je hiervoor opgeven.

Voor vragen kun je contact opnemen met het Projectbureau Sport en Bewegen in de Buurt, 070 – 373 80 53 of info@sportindebuurt.nl.

Bron: http://www.sportindebuurt.nl/seb-bijeenkomst/topsportcentrum-almere