Kennissafari ‘The Big Five’ – TAFISA European Sports for All Games in Heerenveen

Zeldzaam mooi is het als je op safari The Big Five ontdekt. Deze zomer kun je die unieke ervaring opdoen, en verrassend genoeg: in Friesland! Op de slotdag van de TAFISA European Sports for All Games organiseert Kenniscentrum Sport samen met partners in ‘mienskip’ dit unieke wandelende (inter)nationale kennisevent. Ontdek dinsdag 7 augustus wandelend in groepjes door het sportieve centrum van Heerenveen ‘The Big Five’.

In het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 heeft Friesland de primeur van dit Europese evenement met wel 50 cultuursporten uit Europa en daarbuiten. En jij kan daarbij zijn.

Ontmoet (inter)nationale experts en beoefenaars van traditionele sporten, neem bijzondere verhalen mee die je graag verder vertelt en ervaar zelf de lol van krulbol, Polynesisch kanovaren of de Highland Games… Dit alles in de stijl van Kenniscafé Sport Live! met live muziek van band Café du Sport, discussies, interactie en een netwerkborrel achteraf. En om het compleet te maken een buffet samen met alle sporters van de European Games.

Bekijk alle informatie en meld je aan.