1 Miljoen bezoeken op Allesoversport

Alles over Sport, hét platform waarop Kenniscentrum Sport met vele partners kennis over sport en bewegen beschikbaar stelt, heeft sinds de start op 1 januari 2016 al meer dan 1 miljoen bezoeken ontvangen. Deze mijlpaal is op 5 december 2017 bereikt.

Dat het platform zo’n stevige positie inneemt  in het online sportlandschap, is mede te danken aan de opdrachtgever, het ministerie van VWS en de samenwerking met partners. 

1 miljoen bezoeken op allesoversport

Adviseurs van Kenniscentrum Sport vormen de kern van het auteursteam en leveren zo met hun kennis van wetenschap, beleid en praktijk een onmisbaar aandeel aan het succes van Allesoversport.  En natuurlijk is de groei te danken aan de vele bezoekers die steeds weer terugkeren op www.allesoversport.nl  voor nieuwe informatie. Dat zijn nu nog meer professionals in de sport, maar het aantal publieksbezoekers is het afgelopen jaar fors toegenomen.

Er staan inmiddels ruim 2000 artikelen van 400 auteurs op het platform voor professionals en publiek.  Via social media als YouTube, Instagram, Twitter en Facebook worden specifieke groepen geattendeerd op interessante verhalen over alle facetten van sport en bewegen. 

Ontwikkeling gaat door

De ontwikkelingen staan niet stil: in 2018 zal naast tekst beeld een steeds grotere rol innemen, in de vorm van bijvoorbeeld video’s, infographics en webinars. Daarnaast zet Kenniscentrum Sport met dit platform in op een gepersonaliseerde presentatie van de content. Wie een profiel aanmaakt, krijgt bijvoorbeeld een nieuwsbrief die op maat is samengesteld aan de hand van de gekozen onderwerpen en uitnodigingen voor events die bij die thema’s passen.