Volg buurtsportcoach Marlou tijdens de Week van de Gezonde Jeugd

Marlou Rikkert is de winnaar van de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach en Combinatiefunctionaris in 2018. Ze werkt als buurtsportcoach in de kleine gemeente Geertruidenberg voor uiteenlopende doelgroepen, maar haar focus ligt bij kwetsbare groepen en samenwerking met maatschappelijke organisaties. Welke uitdagingen ervaart ze in haar werk en welke tips heeft ze? 

Tijdens de Week van de Gezonde Jeugd inspireert en stimuleert de veelzijdige en leergierige Marlou anderen om zich in te zetten voor een gezonde jeugd. Elke dag deelt ze haar tips en uitdagingen. Thema’s als aangepast sporten, sport en cultuur, samenwerken met partijen uit andere sectoren en het voorkomen van kinderen met overgewicht komen aan bod. Woensdag 13 maart staat in het teken van het interview van Juvat Westendorp met Marlou en vrijdag 15 maart blikt Kenniscentrum Sport terug op de week met nog meer praktische tips. 

Volg Marlou tijdens de week van 11 tot en met 15 maart via twitter: @Buurtsportcoac2 of @KCsportnl en deel jouw reacties met  #stapvooruit2019.

Bekijk hier het filmpje van de genomineerde buurtsportcoach van het jaar 2018 Marlou Rikkert: