Nominatie 'Buurtsportcoach van het jaar' 2019

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2019 is bedoeld voor een buurtsportcoach die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Het is bestemd voor de buurtsportcoach die impact maakt met zijn/haar werkzaamheden en het werk van de buurtsportcoach in de etalage zet. Het gaat niet om de beste buurtsportcoach, het gaat om de buurtsportcoach die onderscheidend is in zijn/haar werk. 

Wij Buurtsportcoaches, het landelijke netwerk voor alle sport- en beweegprofessionals die onder de Brede Regeling Combinatiefuncties vallen, vindt deze prijs belangrijk om het werk en meerwaarde van de beroepsgroep zichtbaar te maken. Wij Buurtsportcoaches is  een netwerk voor en door buurtsportcoaches en staat voor ontmoeten en samen zorgdragen voor kwaliteit en professionaliteit van de beroepsgroep. Vanuit die motivatie en ambitie organiseert Wij Buurtsportcoaches in samenwerking met Kenniscentrum Sport & Vereniging Sport en Gemeenten, de verkiezing ‘Buurtsportcoach van het jaar’.

Nominatie

Een buurtsportcoach kan aangemeld worden door bijvoorbeeld een collega, leidinggevende of samenwerkingspartner die de online vragenlijst invult op de website. Tot 29 oktober kun je op de website buurtsportcoaches nomineren*. Het bestuur van Wij Buurtsportcoaches maakt een short-list die wordt voorgelegd aan een landelijke jury, bestaande uit prominenten uit het werkveld van sport en bewegen. De landelijke jury kiest drie kandidaten die kans maken op de prijs 'Buurtsportcoach van het jaar'. Uiteindelijk wordt één van deze drie buurtsportcoaches de 'Buurtsportcoach van het jaar'.

Prijs

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach is een publieksprijs. De winnende buurtsportcoach wordt natuurlijk goed in het zonnetje gezet. De winnaar krijgt alle eer, inclusief een mooi aandenken en een geldprijs van 1500 euro. Deze prijs is bedoeld om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en/of opleiding, mits het ten goede komt aan het werk als buurtsportcoach.

Nomineren!

Ken jij een buurtsportcoach die onderscheidend is met zijn/haar werk en echt impact maakt door zijn/haar werkzaamheden? Nomineer hem of haar nu via de website van Wij Buurtsportcoaches!

Meer informatie op de website van Wij Buurtsportcoaches of via info@wijbuurtsportcoaches.nl

* Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de nominatie en na de Landelijke Kennisdag op 12 december verwijderd.

Bron www.wijbuurtsportcoaches.nl