26
juni

bijeenkomst De kleine beweegagenda

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op woensdag 26 juni a.s. willen we graag samen met genodigden de volgende stappen zetten in het vaststellen van De kleine beweegagenda. Deze kleine beweegagenda is een concrete invulling van een stuk van het deelakkoord ‘vaardig in bewegen’ uit het sportakkoord: het is de uitwerking van de maatregelen die verschillende partijen voor de leeftijd van 0-4 jaar de komende jaren in willen zetten. Kenniscentrum Sport en het Mulier Instituut zijn hierin trekkers; we doen dit in nauwe samenwerking met het ministerie van VWS en vele partijen uit het veld.

De eerste concrete actie uit de kleine beweegagenda is al genomen, met de recente oproep aan het ministerie van VWS voor het ontwikkelen van een beweegadvies 0-4 jaar; de eerste reactie hierop was positief. Op 26 juni praten we elkaar bij over de al genomen maatregelen, we bespreken jullie reacties op het plan als geheel en we onderzoeken wat ieders organisatie kan bijdragen.

Het programma van de ochtend, de precieze locatie en een bijgewerkte conceptversie van de kleine beweegagenda, waarin de input die we ontvingen verwerkt is, volgen later.

Graag vernemen we, uiterlijk 20 juni, of je (of een andere vertegenwoordiger uit jouw organisatie) aanwezig is, bij de bijeenkomst.

We kijken uit naar je komst!

DeWeerelt
Orteliuslaan 1041
3528 BE Utrecht

Met het openbaar vervoer
Vanaf station Utrecht Centraal gaan er drie bussen naar de halte Papendorp Zuid. Deze bushalte ligt direct voor de ingang van DeWeerelt.

  • Arriva Bus 181 richting Gorinchem
  • Syntus Bus 195 richting R’dam Capelsebrug
  • Arriva Bus 295 richting Schoonhoven

Met de auto

  • A12 vanuit het westen: neem afrit 16 t/m 18 Knooppunt Oudenrijn. Ga verder op de Papendorpseweg richting de Orteliuslaan.
  • A12 vanuit het oosten: Neem afrit 16 t/m18 Hilversum-Knooppunt Lunetten. Ga verder op de Papendorpseweg richting de Orteliuslaan.
  • A2 vanuit het noorden: Neem afrit 6 t/m 8 richting het Marinus van Tyrusviaduct, vervolg deze weg tot de Orteliuslaan.
  • A2 vanuit het zuiden: Neem afrit Knooppunt Oudenrijn. Ga verder op de Papendorpseweg richting de Orteliuslaan.

Parkeren
Parkeren is mogelijk aan de achterkant van het gebouw. Hier kom je door het volgende adres in te voeren in de navigatie: Janssoniuslaan 59. Mocht deze parkeerplaats vol zijn dan is parkeren op de P+R Papendorp op de Mercatorlaan mogelijk. Vanaf hier is het 9 minuten lopen naar DeWeerelt.

bijeenkomst De kleine beweegagenda

Datum: woensdag 26 juni
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
Locatie: DeWeerelt - Utrecht

Gratis

Aanmelden evenement
Deel dit evenement

Locatie

DeWeerelt

Orteliuslaan 1041, 3528 BE Utrecht

Plan uw route