Multifunctionele accommodatie (MFA) startup tool

Deze Multifunctionele accommodatie (MFA) startup tool is een hulpmiddel bij het starten van een proces tot realisatie van een multifunctionele accommodatie. De tool is bedoeld voor projectleiders, voor toekomstige huurders/gebruikers van de accommodatie en andere belanghebbenden.

De tool omvat de volgende mogelijke functies van een MFA: basisonderwijs, binnen- en buitensport, zwemmen, horeca, bso, zorg en welzijn. De applicatie helpt bij het definiƫren van de benodigde functies en gebruik van het gebouw. Met de tool kunnen investeringskosten en exploitatiekosten van de accommodatie berekend worden. Tevens biedt deze inzicht in het gebruiksrooster van binnensportaccommodaties en/of zwembaden als die onderdeel uitmaken van de MFA.

Tool voor het opstarten van multifunctionele accommodaties

Een multifunctionele accommodatie (MFA) kent meerdere functies en meerdere gebruikers. Gebruikers stellen functionele eisen aan het gebouw of een specifieke ruimte. Ook hebben ze wensen ten aanzien van de gebruikstijden. De eigenaar van het gebouw hanteert kaders, bijvoorbeeld op het gebied van financiƫn, locatie of gewenst gebruik. De MFA Startup Tool helpt alle betrokken (sport)organisaties om hun wensen eenvoudig kenbaar te maken.

Naar de Tool