Dayenne L’abee

Dayenne L’abee

Sportverenigingen en bonden ondersteunen met praktische tips en waardevolle kennis is mijn doel. De open club beweging volg ik met veel interesse. Hoe de verbinding te maken met de wensen van eigen leden, andere wijkorganisaties en verschillende doelgroepen, daarin wil ik van waarde zijn. Samen met NOC*NSF, sportbonden, VSG en andere kennisinstituten als Mulier Instituut en HAN werk ik aan kennisontwikkeling en kennisdeling met en voor sportbonden en -verenigingen.

Talentontwikkeling is een ander thema waar ik me mee bezig houd. Zelf heb ik tophandbal gespeeld. Als geen ander weet ik hoe belangrijk plezier in sport is voor succes in de sport, maar ook een actieve leefstijl voor langere tijd.

Ik geniet van mijn vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging sc Buitenveldert als Jonge Sterren coördinator. De mini-pupillen en hun ouders opvangen op de club en een leuk begin van een sportcarrière bieden, is een uitdaging en geeft veel voldoening. Heel leuk om theorie vanuit het werk in de praktijk te brengen. Mijn opleiding als Leraar Lichamelijke Opvoeding helpt daar goed bij.

Professionals en vrijwilligers in de sport helpen met praktisch toepasbare kennis daar ligt mijn drive. Mijn verbindende vaardigheden, creativiteit en netwerk zet ik in om samen te komen tot oplossingen voor de uitdagingen die er liggen in de sport.

Neem contact op met Dayenne L’abee