Frank Gobel

Frank Gobel

Bij kenniscentrum sport hou ik me bezig met bewegen bij de jeugd, onder meer voor de doelgroep 0-4 jaar, in de kinderopvang en in/rond school. Ook begeleid en adviseer ik interventie-eigenaren bij het beschrijven en onderbouwen van hun interventie, gericht op de doelgroep kinderen, jeugd en jongeren.

Te weinig bewegen komt vaak voor bij de jeugd. Een gemiste kans. Sporten en bewegen heeft veel functies, denk aan plezier, gezelligheid, leren samenwerken, omgaan met winnen en verliezen, je energiek voelen en gezondheidsvoordelen op termijn. Ik draag graag mijn steentje bij aan het ontwikkelen en verspreiden van kennis op dit gebied.

Dat heeft zeker te maken met mijn eigen ervaringen: ik sport graag, regelmatig en veelzijdig. Sporten heeft voor mij zeker een paar van de functies die ik hiervoor noemde. Omdat ik graag wat nieuws doe, laat ik mijn sportplannen niet afhangen van waar ik ben – juist niet. Fietsen is extra leuk in de bergen. Een yogales in het Catelaans is weer eens wat anders. En de sportschool waar ik het meest aan terugdenk stond in Vlaanderen; bij elk toestel dat ik gebruikte stond de eigenaresse direct naast me met een paar tips.

Neem contact op met Frank Gobel