Laura Butselaar

Laura Butselaar

adviseur

Een belangrijk onderdeel van mijn werk is het onderhouden van onze relatie met gemeenten (de noordelijke provincies) en de rijksoverheid. Zo krijgen wij inzicht in de lokale praktijk, halen wij de vragen op. En anderzijds ben ik beschikbaar om kennis van ons kenniscentrum door te geven aan de gemeenten. Dit kan in een persoonlijk adviesgesprek of bijvoorbeeld met een training of workshop.

Daarnaast zijn mijn aandachtsgebieden: de zorg (sociaal domein) en in het bijzonder jeugd met overgewicht en de jeugd(gezondheids)zorg

Wat boeit mij? Het inzicht in processen, met name in de ‘menselijke’ aspecten van organisaties, en inzicht in samenwerken en gedrag. Alle relaties tussen mensen en de invloed van systemen daarop. Binnen gemeenten ook een relevant thema aangezien ontwikkelingen in de samenleving vragen om een andere manier van werken.

Voor mij staat het belang van gezondheid en het plezier van sporten en bewegen voorop. In een gezin met jonge kinderen is dat een hele puzzel. Als het zelf sporten in het gedrang komt, probeer ik veel te bewegen en kom ik bijvoorbeeld op de fiets naar het werk.

Neem contact op met Laura Butselaar