Peter-Jan Mol

Peter-Jan Mol

Binnen het Kenniscentrum Sport houd ik me o.a. bezig met de thema’s sedentair gedrag/dynamisch werken, de gezonde werkvloer en bewegen en cognitie. Ik zorg dat ik het netwerk vind en behoud om up to date kennis te verzamelen en ben altijd op zoek naar innovaties. De opgedane kennis probeer ik zo handzaam mogelijk te vertalen naar de praktijk. Via onze portal, bijeenkomsten, (social) media en kennisoverdracht en advisering op locatie. Ik sta klanten graag te woord en laat een vraag zelden lang onbeantwoord.

Buiten mijn werk houd ik me zowel organisatorisch als actief veel met sport bezig. Ik ben mede-organisator van hardloopwedstrijd Molenhoeks Makkie, een uitdagende loop door een heuvelachtige bosomgeving waaraan jaarlijks zo’n 1500 lopers deelnemen. Daarnaast organiseer ik de Cerberus Crossduathlon in Groesbeek, over een zo mogelijk nog uitdagender parcours. Mijn sport is triathlon. Dagelijks ben ik aan het zwemmen, fietsen en/of lopen met als doel te presteren in wedstrijden in binnen- en buitenland. De afstanden variëren van een sprinttriathlon tot een halve triathlon.

Met daarnaast een fijn gezin met opgroeiende kinderen, doe ik mijn lijfspreuk ‘rust roest’ zelden geweld aan. Waarbij meteen mijn grootste uitdaging zich aandient 🙂

Neem contact op met Peter-Jan Mol