Werken bij

Kenniscentrum Sport zet zich in voor de toepassing van praktische en wetenschappelijke kennis op het gebied van sport en bewegen. Met deze kennis kunnen we de economische en maatschappelijke impact van sport vergroten. Ons belangrijkste kanaal om die kennis te delen met professionals en publiek is Allesoversport.nl. Kenniscentrum Sport is gevestigd in Ede en er werken ca. 60 fte.

Ons banenaanbod

Op dit moment hebben we geen vacatures open.

Wat biedt Kenniscentrum Sport?

Bij Kenniscentrum Sport krijg je vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid. Kenniscentrum Sport is een dynamische, lerende organisatie die constant in ontwikkeling is. Samen met je collega’s werk je in teams aan het ontwikkelen, uitvoeren en de realisatie van werkplannen.

Wij werken volgens de principes van zelfsturing en ‘Het nieuwe werken’. Als medewerker sta je zelf aan het roer van je persoonlijke ontwikkeling. Ons personeelsbeleid en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden faciliteren je hierin.

Arbeidsvoorwaarden

De sportwereld kent een eigen cao; de CAO Sport. Kenniscentrum Sport valt onder de CAO Sport. Alle medewerkers in de sportbranche hebben dezelfde secundaire arbeidsvoorwaarden.
In de CAO Sport hebben werkgevers en werknemers afgesproken onder welke voorwaarden er minimaal gewerkt zal worden. Zo wordt er pensioen opgebouwd bij PFZW en is er de mogelijkheid verlof bij te kopen.

Daarnaast heeft Kenniscentrum Sport een aantal eigen regelingen voor het personeel, waaronder bijv. deelname aan het fietsplan een pc privé- en een telefoonregeling.