Werken bij

Sport en bewegen zijn onmisbaar voor een sociale en vitale samenleving. Wij brengen actueel wetenschappelijk onderzoek over sport en bewegen samen met ervaringen uit de praktijk en delen deze via tal van manieren, waaronder via de website Allesoversport.nl. Daarnaast ondersteunen en adviseren we professionals bij hun vraagstukken, keuzes en doelen op het gebied van sport en bewegen met name binnen de domeinen gemeenten, sport, onderwijs en zorg.

Binnen Kenniscentrum Sport zijn zes teams werkzaam met ieder haar eigen specialisme. Elk team bestaat uit een accountmanager, een aantal specialisten, een online marketeer en een communicatieadviseur.

Ons banenaanbod

Momenteel hebben we twee vacatures.

Vacature Specialist

Voor het team Beter Leren Bewegen zoeken we een Specialist Jeugd & Jongeren voor 32 uur per week. Het grootste deel van je functie is gericht op kinderen van 0- 4 jaar. Eén dag per week is gericht op sport en beweeginterventies voor de doelgroep jeugd en jongeren.

Ga naar de vacature specialist Jeugd & Jongeren
Vacature Communicatieadviseur

Voor onze teams Waarde van sport en Beter leren bewegen zijn we op zoek naar een communicatieadviseur voor 38 uur per week. Je werkt samen met de twee teams aan de vormgeving en de uitvoering van de communicatiestrategie van deze teams. Je weet hierbij inhoudelijke en complexe vraagstukken vanuit het team te vertalen naar aantrekkelijke communicatie. Nieuwsgierig? Lees de gehele vacaturetekst en reageer als jij je herkent in het profiel.

Ga naar de vacature Communicatieadviseur

Wat biedt Kenniscentrum Sport?

Bij Kenniscentrum Sport krijg je vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid. Kenniscentrum Sport is een dynamische, lerende organisatie die constant in ontwikkeling is. Samen met je collega’s werk je in teams aan het ontwikkelen, uitvoeren en de realisatie van werkplannen.

Wij werken volgens de principes van zelfsturing en ‘Het nieuwe werken’. Als medewerker sta je zelf aan het roer van je persoonlijke ontwikkeling. Ons personeelsbeleid en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden faciliteren je hierin.

Arbeidsvoorwaarden

De sportwereld kent een eigen cao; de CAO Sport. Kenniscentrum Sport valt onder de CAO Sport. Alle medewerkers in de sportbranche hebben dezelfde secundaire arbeidsvoorwaarden.
In de CAO Sport hebben werkgevers en werknemers afgesproken onder welke voorwaarden er minimaal gewerkt zal worden. Zo wordt er pensioen opgebouwd bij PFZW en is er de mogelijkheid verlof bij te kopen.

Daarnaast heeft Kenniscentrum Sport een aantal eigen regelingen voor het personeel, waaronder bijv. deelname aan het fietsplan een pc privé- en een telefoonregeling.