• Effectief samenwerken sport en jeugd (2007)

  handreiking met stappenplan, tips en voorbeelden

  Samenwerking op het gebied van sport en bewegen neemt een centrale plaats in binnen ontwikkelingen als de brede school, naschoolse opvang, gezonde school, ketenaanpak, dagarrangementen, combinatiefuncties en buurt-onderwijs-sport (BOS). Hoe geef je vorm en inhoud aan de samenwerking? Hoe zorg je er samen voor dat een optimaal effect wordt bereikt? En hoe houd je er de spirit erin? Deze handreiking wordt ingezet bij de NISB-training ‘effectief samenwerken, sport en bewegen’. Zowel deze handreiking als de training zijn van nut voor professionals die betrokken zijn bij de sport- en bewegingsstimulering. Denk aan sportconsulenten, beleidsmedewerkers, GGD-medewerkers en vak- en/of groepsleerkrachten of teams. De handreiking is te gebruiken op zowel bestuurs,- beleids- als uitvoerend niveau.

  Auteur(s), Organisatie(s) : Paul Duijvestijn, Eric Lagendijk, DSP-Groep, Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB)
  Jaar: 2007
  Plaats: Bennekom
  Uitgever(s): Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB)
  Collatie: 47 p.
  Mediumsoort: Handboek / handleiding
  Trefwoord(en): beweegstimulering, brede scholen, groepsprocessen, samenwerking, samenwerkingsverbanden, sportbeoefening
  Literatuurverwijzing: Duijvestijn, P., Lagendijk, E., DSP-Groep, & Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) (2007). Effectief samenwerken sport en jeugd: handreiking met stappenplan, tips en voorbeelden. Bennekom: Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB).

  Fysieke exemplaren

  organisatie plaatsingskenmerk status
  Kenniscentrum Sport NISB-TB-0007 Beschikbaar
  Mulier instituut JEUG-TB-0008 Beschikbaar
  Publicaties worden niet uitgeleend aan externen: inzage op verzoek:

  Kenniscentrum Sport
  tel.: 0318-490900
  email: info@kcsport.nl

  Mulier instituut
  tel.: 030-7210220
  email: info@mulierinstituut.nl