• Sportkader Achterhoek 2016-2019 (2015)

  Achterhoek in beweging

  Sportkader Achterhoek 2016-2019 : Achterhoek in beweging

  Achterhoek in Beweging is klaar voor de start van een nieuwe beleidsperiode. Tussen 2016-2019 staan twee speerpunten centraal:

  1. Iedereen doet mee (een levenlang sporten voor iedereen); en
  2. Een groeiende en b(l)oeiende Achterhoek (met de combinatie sport en economie als aanjager).

  Achterhoek in Beweging is sinds 2012 het gezamenlijke initiatief van de samenwerkende gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterwijk en stelt de kracht van sport, bewegen en een gezonde leefstijl centraal. Een gezonde leefstijl geeft energie en draagt bij aan een plezierig woon- en werkklimaat. Sportverenigingen bieden een belangrijke vaste plek om te bewegen, te ontmoeten, te leren, te ontspannen en uitdagingen aan te gaan. Achterhoek in Beweging wil verbindingen leggen tussen verschillende organisaties op het gebied van zorg, onderwijs, welzijn, cultuur, natuur, veiligheid, werkgelegenheid, integratie, bedrijfsleven, overheid en sport. Samenwerken aan een vitale samenleving met ruimte voor iedereen.

  Jaar: 2015
  Uitgever(s): Projectgroep Achterhoek in beweging
  Collatie: 12 p. bijl.
  Mediumsoort: Rapport
  Trefwoord(en): Gelderland, gemeentelijk beleid, gemeenten, sportbeleid
  Literatuurverwijzing: (2015). Sportkader Achterhoek 2016-2019: Achterhoek in beweging. Projectgroep Achterhoek in beweging.